top of page

Vi är Bombinate.

Bombinate Creative Consulting

Grunden i Bombinate är Mattias och Viktor. En Art Director och en Copywriter som jobbat mer än ett decennium tillsammans. Genom åren har Mattias och Viktor utvecklat ett sätt att arbeta som närmast kan beskrivas som enkelt. Det ska vara enkelt att vara kund. Det ska vara enkelt att vara mottagare av kommunikationen. Och det, mina vänner, är verkligen inte alltid så enkelt. Men det är i alla fall alltid vårt mål. Mindre krångligheter, mer klarheter.

Även om Mattias och Viktor utgör själva grunden i teamet så är vi egentligen ett mycket större gäng. Till vår hjälp har vi med oss bra folk som vi jobbat med genom åren. Det gör att vi enkelt kan koppla på exakt de resurser som krävs för att nå dina affärsmål.

Bombinate symbol

Nu förändrar vi helt hur man köper kommunikation.

Bombinate drivs av att fler företag ska få tillgång till kreativ och effektiv kommunikation. Vår erfarenhet tillsammans med vår affärsmodell Communication On Demand ger dig som kund total frihet. Utan sega processer, ineffektiva möten och långa ledtider så sparar du både tid och pengar.
 
Upplev en ny sorts reklambyrå med friheten av fasta priser och att kunna skala upp eller ner precis efter dina behov. Upplev ren kreativitet när vi vänder upp och ner på gamla byråprocesser.

Erfarenheterna gör oss effektiva.

Vi har en bred kunskap från reklambyrå, designbyrå och contentbyrå. Det har blivit många olika projekt tillsammans med både lokala och internationella kunder så som H&M, NIVEA, HP, Aruba, Dell Technologies, SJ, Byggmax, Land Rover, Tietoevry, SEB, Öhlins Racing, Vitamin Well, Coca-Cola Company, Amnesty International Sverige, Nationalmuseum.

Vår erfarenhet gör att vi snabbt kan komma igång med projekt och kan ofta gå direkt på mål. Vi har alltid mallar och mätverktyg på plats. För om man vet vad som varit, då är det lättare att se vad som väntar runt hörnet.

Våra kunder och varumärkessamarbeten.

Varumärken

KSSS logotyp
Eveo logotyp
Comeon Group logotyp
Giertz Vinimport logotyp
Cryptowisser logotyp
Work_boat_massan_logo.png
Vink essåplast Group logotyp
Gotland Runt logotyp
Teyze logotyp
Winemarket logotyp
Dentmaster logotyp
bertil_wennborg_logo.png
Wine team global logotyp
Team Marin logotyp
Djurgårdens IF logotyp
Arkipe logotyp
Quickrent logotyp
bottom of page