top of page
Bombinate_pressbild.jpg

Vi är Bombinate.

Bombinate Creative Consulting

Grunden i Bombinate är Mattias och Viktor. En Art Director och en Copywriter som jobbat mer än ett decennium tillsammans. Genom åren har Mattias och Viktor utvecklat ett sätt att arbeta som närmast kan beskrivas som enkelt. Det ska vara enkelt att vara kund. Det ska vara enkelt att vara mottagare av kommunikationen. Och det, mina vänner, är verkligen inte alltid så enkelt. Men det är i alla fall alltid vårt mål. Mindre krångligheter, mer klarheter.

Även om Mattias och Viktor utgör själva grunden i teamet så är vi egentligen ett mycket större team. Till vår hjälp har vi kreatörer, strateger och producenter som vi jobbat med genom åren. Det gör att vi enkelt kan koppla på exakt de resurser som krävs för att nå dina affärsmål.

Erfarenheterna gör oss effektiva.

Vi har en bred kunskap från reklambyrå, designbyrå, eventbyrå och contentbyrå. Det har blivit många olika projekt tillsammans med både lokala och internationella kunder så som H&M, NIVEA, HP, Aruba, Dell Technologies, SJ, Byggmax, Land Rover, Tietoevry, SEB, Öhlins Racing, Vitamin Well, Coca-Cola Company, Amnesty International, Nationalmuseum, Electrolux och Läkarmissionen.

Vår erfarenhet gör att vi snabbt kan komma igång med projekt och kan ofta gå direkt på mål. Vi har alltid mallar och mätverktyg på plats. För om man vet vad som varit, då är det lättare att se vad som väntar runt hörnet.

Våra kunder och varumärkessamarbeten.

Varumärken

Gemit_logo_POS.png
KSSS logotyp
Eveo logotyp
Comeon Group logotyp
Giertz Vinimport logotyp
Quickrent logotyp
Knopa_boating_logo_edited_edited_edited.
Vink essåplast Group logotyp
Gotland Runt logotyp
Teyze logotyp
Winemarket logotyp
Work_boat_massan_logo.png
billogram_logo_black_edited_edited_edite
Wine team global logotyp
Team Marin logotyp
Djurgårdens IF logotyp
Cryptowisser logotyp
bertil_wennborg_logo.png
bottom of page