top of page
Bombinate_pressbild.jpg

Vi är Bombinate.

Bombinate Creative Consulting

Grunden i Bombinate är Mattias och Viktor. En Art Director och en Copywriter som jobbat mer än ett decennium tillsammans. Genom åren har Mattias och Viktor utvecklat ett sätt att arbeta som närmast kan beskrivas som enkelt. Det ska vara enkelt att vara kund. Det ska vara enkelt att vara mottagare av kommunikationen. Och det, mina vänner, är verkligen inte alltid så enkelt. Men det är i alla fall alltid vårt mål. Mindre krångligheter, mer klarheter.

Även om Mattias och Viktor utgör själva grunden i teamet så är vi egentligen ett mycket större team. Till vår hjälp har vi kreatörer, strateger och producenter som vi jobbat med genom åren. Det gör att vi enkelt kan koppla på exakt de resurser som krävs för att nå dina affärsmål.

Erfarenheterna gör oss effektiva.

Vi har en bred kunskap från reklambyrå, designbyrå, eventbyrå och contentbyrå. Det har blivit många olika projekt tillsammans med både lokala och internationella kunder så som H&M, NIVEA, HP, Aruba, Dell Technologies, SJ, Byggmax, Land Rover, Tietoevry, SEB, Öhlins Racing, Vitamin Well, Coca-Cola Company, Amnesty International, Nationalmuseum, Electrolux och Läkarmissionen.

Vår erfarenhet gör att vi snabbt kan komma igång med projekt och kan ofta gå direkt på mål. Vi har alltid mallar och mätverktyg på plats. För om man vet vad som varit, då är det lättare att se vad som väntar runt hörnet.

VARUMÄRKEN

Våra kunder och samarbeten

billogram_logo_black.png
Work_boat_massan_logo.png
Wine_team_global_logo.png
bertil_wennborg_logo.png
Gemit_logo_POS.png
KSSS_logo.png
Team_marin_logo.png
Quickrent_logo.png
Knopa_boating_logo.png
Gotland_Runt_logo.png
Vink_essaplast_group_logo.png
Eveo_logo.png
bottom of page