top of page

Bombinate Creative Consulting – en reklambyrå, designbyrå & contentbyråGrunden i Bombinate är Mattias och Viktor. En Art Director och en Copywriter som jobbat mer än ett decennium tillsammans. Genom åren har Mattias och Viktor utvecklat ett sätt att arbeta som närmast kan beskrivas som enkelt. Det ska vara enkelt att vara kund. Det ska vara enkelt att vara mottagare av kommunikationen. Och det, mina vänner, är verkligen inte alltid så enkelt. Men det är i alla fall alltid vårt mål. Mindre krångligheter, mer klarheter. Även om Mattias och Viktor utgör själva grunden i teamet så är vi egentligen ett mycket större gäng. Till vår hjälp har vi med oss bra folk som vi jobbat med genom åren. Det gör att vi enkelt kan koppla på exakt de resurser som krävs för att nå dina affärsmål.


Erfarenheterna gör oss effektiva.

Vi har en bred kunskap från reklambyrå, designbyrå och contentbyrå. Det har blivit många olika projekt tillsammans med både lokala och internationella kunder så som H&M, NIVEA, HP, SJ, Byggmax, Land Rover, Tietoevry, SEB, Öhlins Racing, Vitamin Well, Coca-Cola Company, Amnesty International Sverige, Nationalmuseum. Vår erfarenhet gör att vi snabbt kan komma igång med projekt och kan ofta gå direkt på mål. Vi har alltid mallar och mätverktyg på plats. För om man vet vad som varit, då är det lättare att se vad som väntar runt hörnet.


תגובות


Hi,
I'm Leah

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Post Archive 

Tags

No tags yet.
bottom of page